Over ons

Van Kampen Motoren, specialist in de in- en verkoop van jong gebruikte kwaliteitsmotoren

Bij ons kunt u terecht voor een collectie aan jong gebruikte motorfietsen in zo goed als nieuwe staat, dat is ons streven. Wij willen alleen maar topkwaliteit aan onze klanten aanbieden. Wij zijn zeer kritisch met inkopen en dat ziet u terug in ons aanbod.

Wij hebben geen dure showroom of een aparte verkoopafdeling en omdat wij zelf onze inkoop verzorgen, zonder tussenstations, kunnen wij onze motoren aanbieden voor zeer scherpe prijzen.

De motoren die wij aanbieden worden door onszelf nagekeken en voorzien van onderhoud. Al onze motoren staan rijklaar en gepoetst in de opslag, bij ons betaalt u geen kosten rijklaar maken. Opstappen en rijden!

U bent 7 dagen per week op afspraak van harte welkom voor een bezichtiging en proefrit.
De tenaamstelling en vrijwaring kunnen wij op elk gewenst tijdstip voor u uitvoeren, ook in de avond of in het weekend.
Inruil van uw huidige motor is mogelijk. Ook voor alleen de verkoop van uw eigen motor of voor bemiddeling kunt u bij Van Kampen Motoren terecht.
Aarzel niet om contact op te nemen indien u een afspraak wilt maken of vragen heeft.


GARANTIEVOORWAARDEN
De volgende onderdelen vallen onder de garantie:

-Versnellingsbak
-Draaiende delen van de motor
-Distributiegedeelte van de Motor
-Olie- en waterlekkages van de motor en versnellingsbak
-Startmotor en dynamo
-Waterpomp
-Voorvork keerring
-Lagers rijwielgedeelte
-Cardan aandrijving (indien aanwezig)
-Elektrische installatie (met uitzondering van naderhand opgebouwde elektrische accessoires zoals o.a alarmsystemen, gear indicators of handvatverwarming etc)

Op onderdelen die slijtage gevoelig zijn zoals banden, ketting en tandwielen, remblokken, remschijven, accu’s zit geen garantie. Van deze onderdelen is het namelijk bij aanschaf vast te stellen hoe hiervan de conditie is. De bestuurder bepaalt onder andere door zijn/haar rijgedrag de levensduur van deze onderdelen. Daar wij hier geen zicht op hebben, zijn deze onderdelen van garantie uitgesloten. Uiteraard vertellen wij u graag hoe hiervan de conditie is ten tijde van de aanschaf. In de garantieperiode moet de motor wel door ons worden onderhouden. Mocht u nog vragen hebben over de garantievoorwaarden kunt u ons altijd bellen of mailen.

 

 

 

 

vankampen logo rdw logo